بانی‌مد

دو رخ

محصولات دو رخ

کارخانه دورخ در سال 1403 (2024 میلادی) در شهرک صنعتی اسفراین واقع در استان خراسان شمالی تأسیس شد. این مجموعه با تکیه بر خلاقیت، اصالت ایرانی و نوآوری، فعالیت خود را در زمینه تولید انواع عطر، ادکلن و خوشبوکننده‌های هوا آغاز کرده است.

دورخ با بهره‌گیری از ترکیبی از فناوری روز دنیا و رایحه‌های طبیعی، توانسته محصولات منحصر‌به‌فردی را تولید کند که هم کیفیت بالا داشته باشند و هم با سلیقه مخاطب ایرانی هم‌خوانی داشته باشند.

ما در دورخ باور داریم که رایحه چیزی فراتر از یک بو است؛ رایحه، بخشی از هویت است. از همین رو، در هر قطره از محصولات دورخ، داستانی از زیبایی، احساس و اصالت نهفته است.

مدیریت این مجموعه بر عهده سرکار خانم دکتر تکتم مرادیان است و تیمی متشکل از 7 نیروی متخصص در مسیر تحقق چشم‌اندازهای برند در حال فعالیت هستند.

ویژگی‌های متمایز دورخ:

  • تولید رایحه‌های طبیعی و ماندگار با فرمولاسیون انحصاری
  • خلاقیت در طراحی محصولات و بسته‌بندی‌های لوکس
  • اصالت ایرانی در نام، ساختار و رویکرد تولید
  • پاسخ‌گویی و ارتباط مستمر با بازار و مخاطبان